Περιεχόμενα
Diaspora Grecque en France
Liens avec la Grèce et Chypre


ASSOCIATIONS- ΣΥΛΛΟΓΟΙ
MACEDOINE : ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
le 30/8/2011 16:39:54

L'église de Skopje a canonisé Alexandre le Grand !
Η Εκκλησία των Σκοπίων Αγιοποίησε τον Μέγα Αλέξανδρο !


Incroyable ! Après que le pays se soit rempli de statues et de monuments d'Alexandre le Grand, le F.Y.R.O.M. ( ex-république Yougoslave de Macédoine), c'est, maintenant, au tour de l'église, de canoniser Alexandre le Grand!

Απίστευτο! Αφού γέμισαν τη χώρα αγάλματα και μνημεία με τον Μέγα Αλέξανδρο, τώρα η Εκκλησία των Σκοπίων Αγιοποίησε τον Μέγα Αλέξανδρο!

L'église de Skopje a canonisé Alexandre le Grand.
Η Εκκλησία των Σκοπίων Αγιοποίησε τον Μέγα Αλέξανδρο!


« L'église orthodoxe macédonienne non reconnue » a donné l'autorisation de peindre dans une église Alexandre le Grand comme un Saint chrétien.
Sur l'icône est peint aussi le soleil de Virgina qui était le symbole du roi Philippe de l'ancienne Macédoine.
La canonisation d'Alexandre le Grand dépasse l'entendement. Alexandre est né avant Jésus-Christ. D'après l'église orthodoxe, il est inadmissible de peindre des symboles idolâtres, comme le Soleil de Vergina.


La République de Macédoine n’a pas le droit de s’appeler Macédoine

Dans les institutions internationales, la Macédoine porte le nom
de FYROM : ( ex-république Yougoslave de Macédoine)

Η μη αναγνωρισμένη «Μακεδονική Ορθόδοξη Εκκλησία» με επικεφαλής τον αυτοαποκαλούμενο Αρχιεπίσκοπο Οχρίδας, Στέφαν, έδωσε την άδεια να γίνει ζωγραφική σε εκκλησία των Σκοπίων ο Μέγας Αλέξανδρος ως «Χριστιανός Άγιος».Στο εικόνισμα εμπεριέχεται και το ειδωλολατρικό σύμβολο' η ήλιος της Βεργίνας, το οποίο ήταν σύμβολο του βασιλιά Φίλιππου της αρχαίας Μακεδονίας. Η εκκλησία των Σκοπίων έδωσε την άδεια να γίνει ζωγραφική της εικόνας αυτής στον τρούλο της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στο Στιπ.
Η αρχαιοποίηση στα Σκόπια ξεπερνά κάθε ανθρώπινη ανοησία. Απεικονίζουν τον «Άγιο Αλέξανδρο το Μακεδόνα» μεταξύ των αγίων της χριστιανικής θρησκείας.
Πέρα όμως από όλα αυτά, ο Αλέξανδρος γεννήθηκε στους προ-χριστιανικούς χρόνους και από την άποψη της Ορθοδοξίας αυτό είναι απαράδεκτο σε ναό του Θεού να απεικονίζονται ειδωλολατρικά σύμβολα, όπως είναι ο ήλιος της Βεργίνας.
« Ο Αλέξανδρος ήταν ο Ρα ο μελλούμενος υιός του Άμμωνα» ...;
Επιπλέον, σύμφωνα με τις τελευταίες επιστημονικές' εκδόσεις των Σκοπιανών, ο Αλέξανδρος πήρε το όνομα του γιου του αιγυπτιακού θεού Άμμωνος, Ρα. Αυτό το «ανακάλυψε» και το έγραψε στο «επιστημονικό του έργο» ο Σκοπιανός Ρίστο Ποπόφσκι που βρήκε ...;αποδεικτικά στοιχεία στο ιερό της Χάτσεπσουτ στο Ελ Μπαχρί Ντάλε της Αιγύπτου.
Στο βιβλίο του ο Ποπόφσκι θα σημειώσει ότι όλοι περιμένανε τη γέννηση του θεού - βασιλιά:
«Μετά το θάνατο του Ηρακλή οι Μακεδόνες πρόσμεναν επί πολλούς αιώνες τη γέννηση του γιου του ιερού θεού Άμμωνα, τον Ρα, ο οποίος έμελλε να γεννηθεί στην ιερή γη της Μακεδονίας» ...;

Printer Friendly Page Envoyer à un ami
Επικοινωνία - Contact : info@diaspora-grecque.com  |Contact : info@diaspora-grecque.com|  Base :Nyko