Περιεχόμενα
Diaspora Grecque en France
Liens avec la Grèce et Chypre


ASSOCIATIONS- ΣΥΛΛΟΓΟΙ
COMMUNIQUE : Α.Ε., Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας
le 6/10/2023 16:16:03

Καταγραφή Κυπρίων Διασποράς - Ενημέρωση για Διαδικτυακή Πλατφόρμα

Έχω οδηγίες να αναφερθώ στο πιο πάνω θέμα και να σας στείλω το σύνδεσμο της Διαδικτυακής Πλατφόρμας Κυπρίων Διασποράς https://cydiaspora.gov.cy/, της οποίας ανακοινώθηκε η δημοσίευση της από την Α.Ε., τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, στα πλαίσια της Τελετής Έναρξης του Παγκοσμίου Συνεδρίου Κυπρίων Διασποράς που πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα.

Η πλατφόρμα έχει δύο λειτουργίες. Η πρώτη αφορά την
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ και η δεύτερη αφορά το ΜΑΘΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΣΟΥ με εκπαιδευτικό χαρακτήρα και απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Η Καταγραφή Κυπρίων Διασποράς σκοπό έχει την ποσοτική και ποιοτική καταγραφή των Κυπρίων Αποδήμων μας, μέσα από την συμπλήρωση ενός ερωτηματολογίου, ενώ η πλατφόρμα Μάθε τις Ρίζες σου έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα και ανταποκρίνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες της Διασποράς μας.

Παρακαλούμε -εάν είναι δυνατόν- ενημερώσετε τους αναγνώστες/ακροατές/τηλεθεατές σας για την εν λόγω πλατφόρμα και τους παροτρύνετε να εγγραφούν στην σελίδα της Καταγραφής Κυπρίων Διασποράς, αφού θα αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο με πολλαπλά οφέλη και θα δώσει τη δυνατότητα για πιο στοχευμένη δράση.

Παρακαλούμε επίσης -εάν είναι δυνατόν- το λινκ της πλατφόρμας αναρτηθεί στην ιστοσελίδα σας, έτσι ώστε να μπορούν να ενημερωθούν και από εκεί οι συμπατριώτες μας.


Για οτιδήποτε χρειαστείτε είμαστε πάντοτε στη διάθεση σας.
Με εκτίμηση,
Νίκη Μοδέστου
Υπηρεσία Κυπρίων Αποδήμων και Επαναπατρισθέντων
Προεδρία, Προεδρικό Μέγαρο
Τηλ: 22400239
Διευθ.: Κυριάκου Μάτση 56, Λευκωσία, 1082
Email: nmodestou@presidency.gov.cy

Printer Friendly Page Envoyer  un ami
Επικοινωνία - Contact : info@diaspora-grecque.com  | Cration : webmaster@diaspora-grecque.com| Contact : info@diaspora-grecque.com|  Thme de Nyko