Περιεχόμενα
Diaspora Grecque en France
Liens avec la Grèce et Chypre


ASSOCIATIONS- ΣΥΛΛΟΓΟΙ
SAE - ΣΑΕ : CONSEIL DES HELLENES DE LA DIASPORA
le 18/6/2007 23:16:04

Συνάντηση του Προέδρου του ΣΑΕ με τον Υφυπουργό Εξωτερικών.

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ (ΣΑΕ)
WORLD COUNCIL OF HELLENES ABROAD (SAE)
Γραφείο Προέδρου
President’s Office63, Alexander the Great Str., Chatby 21131, Alexandria, Egypt
Tel: +20 3 4864969 - Fax:+20 3 4863843
http://www.sae.gr * e-mail : president@saeworld.net , communicate@saeworld.net


Συνάντηση του Προέδρου του ΣΑΕ με τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Θεόδωρο Κασσίμη


Ιδιαίτερη συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΣΑΕ, κ. Στέφανο Π. Ταμβάκη στα Γραφεία ΣΑΕ Αλεξανδρείας, είχε σήμερα (16 Ιουνίου 2007) ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Θεόδωρος Κασσίμης.

Ο Πρόεδρος του ΣΑΕ ενημέρωσε τον κ. Κασσίμη για τη δραστηριότητα του οργανισμού, τη σημαντική δουλειά που επιτελούν τα Συντονιστικά Συμβούλια και οι Συντονιστές των περιφερειών, αλλά και το Προεδρείο εν γένει. Αναφέρθηκε επίσης στις προεργασίες που εξελίσσονται στον κεντρικό προγραμματισμό του ΣΑΕ, σε θέματα παιδείας, πολιτισμού, αρχειακής έρευνας, ενεργοποίησης των δυνάμεων του Απανταχού Ελληνισμού και καταγραφής των αιτημάτων της Ομογένειας.

Ο κ. Υφυπουργός εξέφρασε για άλλη μια φορά την στήριξή του στο Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του κ. Θεόδωρου Κασσίμη στην Αλεξάνδρεια για τα εγκαίνια της Πατριαρχικής Σχολής του Αλεξανδρινού Θρόνου, ο κ. Ταμβάκης ενημέρωσε τον Υφυπουργό, ότι το Γραφείο Αθήνας του ΣΑΕ πρόκειται να ξεκινήσει την λειτουργία του μέσα στον επόμενο μήνα.

Το Γραφείο Αθήνας προετοιμάστηκε με πρωτοβουλία του Προέδρου, τη στήριξη του κ. Υφυπουργού και την ευγενική προσφορά χώρου από την Α.Θ.Μ. τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο Β΄.
Στους χώρους του θα δίνεται η δυνατότητα στο 11μελές Προεδρείο του ΣΑΕ να εργάζεται κατά την παραμονή του στην Αθήνα, με στόχο μέσα στα επόμενα δύο χρόνια να υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης κάθε Απόδημου που επισκέπτεται την ελληνική πρωτεύουσα


Από το Γραφείο Τύπου του Προέδρου

Printer Friendly Page Envoyer  un ami
Επικοινωνία - Contact : info@diaspora-grecque.com  | Cration : webmaster@diaspora-grecque.com| Contact : info@diaspora-grecque.com|  Thme de Nyko