Περιεχόμενα
Diaspora Grecque en France
Liens avec la Grèce et Chypre


ASSOCIATIONS- ΣΥΛΛΟΓΟΙ
SAE - ΣΑΕ : ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ (ΣΑΕ)
le 27/8/2007 17:39:09

Μήνυμα του ΣΑΕ για την Εθνική Καταστροφή

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ (ΣΑΕ)
WORLD COUNCIL OF HELLENES ABROAD (SAE)
Γραφείο Προέδρου
President’s Office63, Alexander the Great Str., Chatby 21131, Alexandria, Egypt
Tel: +20 3 4864969 - Fax:+20 3 4863843
http://www.sae.gr * e-mail : president@saeworld.net , communicate@saeworld.net


Αλεξάνδρεια, 27 Αυγούστου 2007

Σύσσωμος ο ελληνισμός απανταχού της γης, παρακολουθεί με αισθήματα λύπης και οργής την εθνική καταστροφή, που διέρχεται η πατρίδα μας τις μέρες αυτές.

Στεκόμαστε αποσβολωμένοι μπροστά στο μέγεθος του ολέθρου και στέλνουμε την συμπαράσταση και τη συμπάθειά μας στους πληγέντες συμπατριώτες μας.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των νεκρών και να προσευχηθούμε ευλαβικά στη μνήμη τους.

Το Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού και όλα τα μέλη του Προεδρείου του, βρίσκονται στην διάθεση της Ελληνικής Πολιτείας προκειμένου να προσφέρουν τις δυνάμεις τους, στην εθνική προσπάθεια ανοικοδόμησης των πληγέντων περιοχών και ανασύνταξης της οικονομικής ζωής τους.
[/b]Stephanos Tamvakis

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Αποδήμου Ελληνισμού κ. Στέφανος Π. Ταμβάκης καταθέτει το συμβολικό ποσό των 10.000,00€ για την αντιμετώπιση των άμεσων αναγκών και καλεί τους συμπατριώτες μας που ζουν στο εξωτερικό να συμβάλουν και αυτοί με τις δυνάμεις τους. Η Τράπεζα της Ελλάδος έχει προχωρήσει στην σύσταση Ειδικού Ταμείου Εκτάκτων Αναγκών:
SWIFT: BNGRGRAA,
IBAN: GR9801000230000002341103053

Καλούμε τις οργανώσεις – μέλη μας, αλλά και τον κάθε έναν από τους Έλληνες του Εξωτερικού να μεταφέρουν στο Προεδρείο μας, εισηγήσεις, προτάσεις για την υποστήριξη της πατρίδας μας με κάθε δυνατό τρόπο, ώστε να μεταφερθούν αυτές οι πρωτοβουλίες στην Ελληνική Πολιτεία.

Καλούμε την ομογένεια να στηρίξει τις πρωτοβουλίες των περιφερειών του ΣΑΕ.

Προσευχόμαστε όλοι να λήξει το συντομότερο δυνατό η καταστροφική αυτή μανία και η πατρίδα μας να ανασυνταχθεί με δυναμισμό και να συνεχίσει την πορεία προς το μέλλον

Όλοι μας είμαστε στο πλευρό της Ελλάδας μας.

Printer Friendly Page Envoyer  un ami
Επικοινωνία - Contact : info@diaspora-grecque.com  | Cration : webmaster@diaspora-grecque.com| Contact : info@diaspora-grecque.com|  Thme de Nyko