Περιεχόμενα
Diaspora Grecque en France
Liens avec la Grèce et Chypre


ASSOCIATIONS- ΣΥΛΛΟΓΟΙ
COMMUNIQUE : CONSEIL DES HELLENES DE LA DIASPORA
le 21/12/2007 12:09:28

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΑΕ κ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ Π. ΤΑΜΒΑΚΗ

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΑΕ
κ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ Π. ΤΑΜΒΑΚΗ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ
ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ


Οι εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πλησιάζουν και μαζί τους έρχεται το μήνυμα της Αγάπης, της Αδελφοσύνης, της Χριστιανικής Ευλάβειας και Προσφοράς.

Νέα Αρχή, νέες ευκαιρίες για όλους, νέες προσπάθειες για το καλύτερο, σηματοδοτεί η έλευση του νέου έτους. Οι εμπειρίες και οι γνώσεις που αποκτήσαμε μας ενθαρρύνουν να είμαστε πιο δημιουργικοί, να συνεχίσουμε το έργο μας, με στόχο την ανάδειξη του απανταχού Ελληνισμού.

Μέσα σε αυτό το εορταστικό κλίμα, πολλές φορές παρατηρούμε βαθιά μέσα στην ψυχή μας την ανάγκη να προσφέρουμε, αλλά και την αξία που έχει να ανήκουμε στην οικογένεια μας, στο ευρύτερο κοινωνικό μας κύκλο, να είμαστε ένα αγαπημένο μέρος του κοινωνικού συνόλου.

Ενωμένοι για το όραμα μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας, είναι το μήνυμα που στέλνει το Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού, με αιχμή τα θέματα της ανάδειξης της νέας γενιάς ομογενών, της παιδείας και του πολιτισμού μας.

Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς εκ μέρους όλων των μελών του Προεδρείου του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού, στέλνω σε όλους σας τις πιο θερμές μου ευχές για προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και ευόδωση όλων των προσδοκιών μας.

Ευχόμαστε ολόψυχα το 2008, να συνεχίσουμε ενωμένοι και με στόχο να πετύχουμε αυτά που έχουμε σχεδιάσει για το κοινό μας μέλλον ακόμα πιο δημιουργικά, ακόμα πιο αποτελεσματικά με υγεία και όρεξη για δουλειά.


Χρόνια Πολλά! Καλή Χρονιά!
Στέφανος Π. Ταμβάκης
Πρόεδρος ΣΑΕ

Printer Friendly Page Envoyer  un ami
Επικοινωνία - Contact : info@diaspora-grecque.com  | Cration : webmaster@diaspora-grecque.com| Contact : info@diaspora-grecque.com|  Thme de Nyko